Om

Bakom denna blogg står jag, Pär Iwarson, i egenskap av mig själv och det som förmedlas är mina egna personliga tankar och funderingar.

06_KSP_140213_Tel-Aviv_01_336

För er som inte känner mig kan jag berätta att jag varit entreprenör i IT-branschen sedan 2003. Innan dess läste jag matematik, statskunskap, nationalekonomi och pedagogik vid Uppsala Universitet i syfte att bli gymnasielärare i matte och samhällskunskap. Men svängde därefter in på IT-banan och läste Informatik vid Lunds Universitet och har sedan mest jobbat med webbutveckling i egna startupbolag.

De senaste 2 åren har jag dock ägnat mig åt familjen och jobbat som mattelärare samtidigt som jag också passat på att vara pappaledig en del. Men nu är jag sugen på ett nytt äventyr och kommer sannolikt att köra igång med en ny startup i höst.

Syftet med denna blogg är att försöka erbjuda ett vettigt alternativ i bloggvärlden. Det finns såklart mängder med vettiga bloggar att följa redan, men förhoppningsvis ska jag kunna tillföra något nytt vettigt. Jag skriver kanske inte jätteofta men när jag väl skriver så har jag något vettigt att förmedla. Kvalitet framför kvantitet! 🙂

Jag kommer att lyfta frågor kring stort som smått som intresserar mig. Politiskt är jag ideologiskt obunden, även om jag sannolikt ligger mer till höger än vänster i de flesta frågor. För övrigt så är jag kontaktperson för Medborgerlig Samling i Kalmar län. Har nämligen kommit fram till att Medborgerlig Samling (MED) är det enda potentiellt vettiga alternativet i nästa riksdagsval.

 

3 reaktioner på ”Om

 1. Hej Pär! Vad tror du om fd Borgerlig Framtid, nu när vi bytt namn till Medborgerlig Samling?
  Lägre instegströskel för gamla högersossar och pragmatiskt mp-folk, eller hur?

  Gilla

  • Jag är mycket nöjd. Det kan bli riktigt bra det här nu. Den första kritiska framgångsfaktorn är hanterad nu. Och förutsättningarna för att lyckas med nästa framgångsfaktor är nu avsevärt mycket bättre. Dvs att locka till sig lysande stjärnor till partiet. Ska bli spännande att följa! 🙂

   Gilla

 2. Inget perfekt namn, men en bra kompromiss… Ja, det känns efter helgens mycket lyckade extrastämma som om vi har något stort på gång!
  Och jag tror, utan att specificera för mycket, att vissa ganska tunga namn börjar få upp ögonen för oss 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s